Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal

Fira de Nadal

Dates:   Del 30 de novembre al 23 de desembre

Horari:  De 10 a 13.30 h i de 16.30 a 21 h

Lloc:  Plaça de Santa Anna

Fira mercat a la plaça Santa Anna on es poden trobar tots els elements necessaris per a la decoració nadalenca, des d'arbres, tant naturals com artificials, fins a figures de pessebre, molsa, bombetes i suros, cintes de colors, centres ornamentals de taula, espelmes nadalenques i guarniments de Pare Noel, entre d'altres.

També hi ha productes alimentaris típics de Nadal com torrons, neules, galetes i llaminadures decorades amb motius nadalencs.

Durant els dies que duri la fira hi haurà diferents activitats:

Dissabte 30 de novembre a les 18 h. Contes. Nadalim, Nadalam. A càrrec de Santi Rovira.

Diumenge 1 de desembre a les 18 h. La llum del Nadal arriba a Mataró. Activitat d’animació a la Riera. A les 19 h. Encesa dels llums de Nadal. Amb actuació de Gospelsons.

Dissabte 7 de desembre a les 18 h.  Concert. Tocats pel Nadal. Cançons nadalenques i de festa!  A càrrec de Jordi Tonietti.

Diumenge 8 de desembre a les 18 h. Contes de Nadal. A càrrec de Cia Patawa.

Dissabte 14 de desembre a les 18 h. Contes. La nit més màgica. A càrrec de Cia. Mima Teatre. Organitzat per Circulant, Circ en Moviment.

Diumenge 15 de desembre a les 18 h. Cant Coral a càrrec de la Coral Montserrat Solà.

Dissabte 21 de desembre a les 18 h. Dansa. Ball de Les pedretes. Representació del Ball de les pedretes dels Pastorets de la Sala Cabanyes, seguit d’un taller de maquillatge on els més petits es podran pintar la cara. A càrrec de la Sala Cabanyes.

Diumenge 22 de desembre a les 18h. Titelles. M'he portat bé, a càrrec de Cia La Pantomima.

Organitza: Ajuntament de Mataró