Juanjo Tabarka

Vermut musical

Data d'inici:  diumenge 20 de gener

Hora:  12 h

Lloc:  Plaça de Rafael Alberti

Un Vermut musical és l'excusa perfecta per anar a prendre una cervesa amb els amics o a fer un vermut amb la família. I a més a més, amb música!

Els vermuts musicals són una proposta de la Casa de la Música de Mataró i de les associacions de veïns de la ciutat perquè gaudeixis dels migdies de diumenge i dels parcs de Mataró amb una beguda, unes patates, unes olives i música de proximitat i qualitat.

Tabarka

Juanjo Jiménez "Tabarka" és un músic i cantautor de Mataró. A part de col·laborar amb diferents artistes, lidera el seu propi projecte, Tabarka, amb dos discos editats: La respuesta en el tiempo (2004) i Invisible (2008).

Deu anys després del seu darrer disc, el cantautor mataroní s’embarca en un nou projecte: la gravació d’un àlbum a veu i guitarra buscant un so més cru i de veritat, per a poder connectar amb el públic amb unes cançons de tu a tu. Per aquest projecte està recopilant les seves millors cançons i nous temes, inèdits, que veuran la llum en aquest nou enregistrament i en les actuacions que l’acompanyen, com és el cas del Vermut musical a Cirera, on Juanjo Tabarka té forts lligams, ja que col·labora activament en la vida del barri (Cirera rock, festes...). En aquest concert l’acompanyaran Joan Barranca (guitarra i cors) i Aleix Peña (percussions).

Organitzen: Casa de la Música i Associació de Veïns de Cirera