Maremar

Temporada Estable / Musical

Data d'inici:  dissabte 23 de febrer

Hora:  18 h i 21 h

Preu:  28 euros platea / 26 euros amfiteatre

Lloc:  Teatre Monumental

Paraula, dansa i cançó s’uneixen per representar Shakespeare amb música de Lluís Llach

Maremar es basa en Pèricles, príncep de Tir de William Shakespeare, una de les obres més populars en vida de l’autor, però menys conegudes pel públic actual. L’obra està formada per una successió d’aventures, gairebé totes marineres, protagonitzades per l’heroi Pèricles a la recerca de la seva família perduda. Naufragis, tempestes, cossos que arriben exhausts a les platges, separacions familiars, bordells infames i pirates sanguinaris es conjuren perquè el protagonista hagi de vagar errant per l’extrem nord-oriental de la Mediterrània. 

Dagoll Dagom adapta el drama shakespearià a l’actualitat portant-lo al món dels refugiats, les pasteres, els camps, els rescats, els voluntaris i els traficants de persones. Les cançons de Lluís Llach, recreades a cappella per Andreu Gallén i les coreografies d’Ariadna Peya ens recorden que encara hi ha esperança.

Direcció: Joan Lluís Bozzo / Direcció musical, arranjaments i noves creacions: Andreu Gallén / Direcció coreogràfica: Ariadna Peya / Dramatúrgia: Jofre Borràs, Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Andreu Gallén, Miquel Perial i Ariadna Peya / Intèrprets: Roger Casamajor, Anna Castells, Cisco Cruz, Mercè Martínez, Marc Pujol, Aina Sánchez, Marc Soler, Elena Tarrats i Marc Vilajuana. / Ajudantia de direcció: Jofre Borràs.

Durada: 95 minuts

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró