MTR Showroom Urbà

Comerç

Data d'inici:  dissabte 27 d'abril

Hora:  de 10 a 20.30 h

Lloc:  La Rambla

La Plaça Santa Anna i la Rambla de Mataró bulliran d’activitat durant tot el dissabte, de 10 a 20.30 h. Repetint la formula d’èxit de les edicions passades, el format serà com una passarel·la estàtica, on els comerços participants mostraran els seus productes i serveis creant exposicions diferents i creatives que cridin l’atenció.

En aquesta ocasió, a la iniciativa de la UBM s’hi sumen una trentena d’establiments que representen la majoria de sectors comercials presents a la ciutat: automoció, alimentació, belles arts, festa i animació, moda, marroquineria, joieria, perruqueria, roba de la llar, sabateries i estètica. El Gremi de Perruqueria de Mataró i Maresme, per exemple, se sumarà a la festa organitzant una desfilada de models d’inspiració fantàstica en la que hi participen 11 salons agremiats d’arreu de la ciutat.

Tant al matí com a la tarda, dos grups de models que sortiran al carrer inspirades en l’estil de l’actriu Audrey Hepburn i passejaran el glamour de Hollywood pels principals eixos comercials de la ciutat. 

Organitza: Unió de Botiguers de Mataró