Connecta amb el mar!

Vols passar aquest estiu en remull? A Mataró hi trobaràs una oferta completa d’activitats nàutiques per a tots els públics! Al Port de Mataró podràs provar una nova llanxa per a 10 tripulants, llogar una embarcació per sortir a navegar, fer batejos de submarinisme, dibuixar el Llaüt Sant Ramon o conscienciar-te sobre la quantitat de deixalles que hi ha al fons del mar.


Exposició Mar Viva

Una eina de sensibilització i conscienciació ambiental sobre les deixalles marines. El projecte MARVIVA (de recollida i caracterització de deixalles marines) és possible gràcies a la motivació dels pescadors a participar-hi per a posar sobre la taula el greu problema de les deixalles marines.

Lloc: Oficines del Port de Mataró

Dates: 4 al 27 de juliol (inclosos)

Horari: de 9:30 a 17h. Cap de setmana i festius de 10 a 12:30h. 

1h aparcament gratuït al Port

Més informació

Concurs Virtual de Dibuix Llaüt Sant Ramon

Fes un dibuix del llaüt Sant Ramon, envia’l per correu electrònic i guanya una sortida en aquest vaixell centenari. Concurs per a infants i per a adults. Podeu buscar imatges en el web, Facebook o Youtube de Bricbarca.

Dates: Del 9 al 19 de juliol 

Més informació i bases concursPresentació de la nova llanxa de Fanautic Mataró 

Vine a conèixer la nova llanxa per a 10 tripulants adquirida per Fanautic, que podràs gaudir-la dins la subscripció anual o mitjançant la contractació puntual per navegar amb llicència pròpia o amb els serveis d’un patró professional. 

Per sol fet de demanar cita prèvia durant el mes de juliol gaudiràs d’un descompte 2x1 (codi promocional: Mataró Connecta) en les sortides de mig dia pels socis del Club de Navegació. Cost de la sortida: 50 €.

Lloc: Fanautic Mataró . Port de Mataró

Dates: Cita Prèvia (juliol) per correu a mataro@fanauticclub.com o per telèfon 685.523.861.

1h aparcament gratuït al Port


Promoció Club de Navegació Fanautic Mataró 

Vine a conèixer totes les modalitats de navegació de Fanautic, ja sigui amb la subscripció anual per navegar amb llicència pròpia o com a soci base amb els serveis d’un patró professional. 

Si contractes la subscripció anual en qualsevol modalitat de soci, durant el mes de juliol gaudiràs d’un descompte d’una quota mensual (codi promocional: Mataró Connecta). 

Lloc: Fanautic Mataró. Port de Mataró

Demanar cita Prèvia per correu a mataro@fanauticclub.com o per telèfon 685.523.861.

1h aparcament gratuït al Port


Promoció Dive Center Blaumar 

Blaumar ofereix un agost ple d’activitats al mar, des de batejos a activitats pedagògiques, sortides i cursos de busseig. 

Si contractes qualsevol d’aquest serveis, durant el mes de juliol, per a realitzar durant el mes d’agost, gaudiràs d’un descompte del 10% (codi promocional: Mataró Connecta). 

Lloc: Dive Center Blauar. Port de Mataró

1h aparcament gratuït al Port


Promoció Escola de Vela de Mataró 

L’Escola de Vela ofereix aquest estiu un ampli ventall d’estades nàutiques diferents (estades nàutiques, estades de tecnificació, English Camp Nautical, NavegArt, Estiu jove) adaptades a les necessitats de grans i petits, amb un únic objectiu poder gaudir de la natura i molt específicament de LA MAR. El confinament ens ha fet valorar molt més aquests entorns meravellosos. Per aquest motiu hem volgut arribar a tots el col·lectius i oferir estades i activitats per a tothom nens, joves, adults, famílies,... tothom podrà escollir quina és la seva activitat preferida.

Si contractes qualsevol d’aquest serveis, durant el mes de juliol, gaudiràs d’un descompte del 5% (codi promocional: Mataró Connecta). 

Lloc: Escola de Vela Mataró. Port de Mataró

1h aparcament gratuït al Port
Fer-se a la mar des de Mataró

El Port de Mataró presenta activitats nàutiques per sortir al mar amb tota la família i per a totes les butxaques. Us expliquem quines són.

Podeu llegir el reportatge que ha fet el Capgròs aquí.
Podeu veure el vídeo sobre el padel surf produit per capgros.com aquí