M'agrada el Nadal a Mataró

A Mataró pots viure el Nadal des de tots els vessants: pots gaudir d’activitats culturals de tota mena i per a tota la família,  hi trobaràs les millors botigues per a fer els regals tan desitjats i pots comprar els ingredients pels àpats nadalencs. 

Des del 24 de novembre al 23 de desembre a la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal hi trobaràs la decoració per omplir la casa de tradició, però també hi haurà concerts, espectacles de màgia, tallers, entre d’altres. A la Fira Màgic els petits de la casa podran gaudir d’atraccions i d’activitats i espectacles diversos. 

Als 9 mercats de la ciutat hi trobaràs els millors productes. Als mercats també podràs celebrar el Nadal amb activitats per a tota la família com la gran escudella a la plaça Gran o el taller de decoració de galetes de Nadal i la Cagada del tió al Mercat de la plaça de Cuba. 

El Nadal a Mataró ofereix moltes i variades activitats nadalenques. Milers de persones reben cada any a Ses Majestats els Reis d’Orient que arriben disposats a omplir-nos d’il·lusió per tot l’any. Però també pots gaudir de destacats concerts com el de l’Orquestra de Mataró i el jazz de la New Orleans Christmas Party i dels Pastorets de Mataró, un dels més destacats de Catalunya.

I també pots gaudir de l’esport acabant l’any corrent la Sant Silvestre, o nedant a la Swim Silvestre i començar l’any 2019 amb la primera banyada de l’any.

M’agrada el Nadal de Mataró perquè pots trobar més de 200 restaurants on compartir taula i a les seves botigues hi trobaràs el regal perfecte.

No et perdis cap activitat i consulta-les aquí!