Comerç i mercats de Mataró

Tot el que necessites a prop teu


Més de 1.600 establiments per triar i remenar: roba, calçat, complements... Una oferta comercial moderna i de qualitat, en què podràs trobar tot el que necessitis.

Viu una experiència única mentre passeges pel nucli antic de la ciutat, un centre comercial a l’aire lliure que combina restaurants per satisfer tot tipus de paladars, els tradicionals mercats i un entorn atractiu i agradable amb importants mostres de patrimoni modernista, barroc i romà.

Durant tot l'any, les diferents entitats comercials de la ciutat (Negoci Empresa Mataró i Associació Comerciants Casc Antic Mataró) organitzen tota mena d'activitats de dinamització per millorar i complementar l'experiència de les compres.

I a Mataró Parc hi trobaràs un centre comercial de 70.000 m2 amb més de 80 establiments de moda, complements, llar, decoració, esports, informàtica i botigues especialitzades, a més d’un hipermercat, un complex de cinema amb 12 sales i una vintena de locals d’oci i restauració.

Festius d'obertura comercial del 2020: 5 i 12 de gener, 5 de juliol, 15 d'agost, 12 d'octubre, 29 de novembre, 6, 13, 20 i 27 de desembre. 

 

Mataró, ciutat de mercats

Si t'agrada passejar i comprar als mercats tradicionals, no et perdis el Mercat de la Plaça de Cuba i el Mercat de la Plaça Gran (el rengle), un espai molt singular ubicat en un edifici modernista de petites dimensions, de l'arquitecte Puig i Cadafalch, amb parades que donen directament a la plaça. Tots dos són al centre de la ciutat i obren de dimarts a dissabte.

A Mataró, el dissabte és el dia de mercat per excel·lència, amb sis mercats setmanals en diferents punts de la ciutat.  A més dels de la plaça de Cuba i la plaça Gran, hi ha el de Pla d'en Boet, el de l'Escorxador, el de Cirera Molins i el de Cerdanyola. I el dijous, a la plaça de Cuba, també hi ha un mercat de roba, complements i equipament de la llar.

Collits a casa, productes km 0

En tots aquests mercats hi podràs trobar els productes Collits a Casa, una marca que identifica els productes que venen els pagesos de la comarca del Maresme als mercats de Mataró. Actualment són uns 36 productors.
 
Amb aquesta marca es vol donar a conèixer els productes de proximitat del Maresme i, sobretot, promocionar els mercats de Mataró com a referents comarcals en qualitat i producte fresc de proximitat.
 
I per descobrir de primera mà com creixen aquests productes Collits a casa, participa en les visites guiades a pagès i demostracions de cuina en què els restauradors preparen una recepta en directe. 

Horaris dels mercats fixos:

Plaça de Cuba: dimarts, dimecres i dijous 7-14 h i 17-20.30 h Divendres 6-20.30 h Dissabte 4.30-14.30 h
Plaça Gran: dimarts, dimecres i dijous 8-13.30 h Divendres 8-13.30 h i 17.30-20 h Dissabte 7.30-14 h

Horaris dels mercats setmanals:

Pla d'en Boet: dissabte 9-14 h
Plaça de Cuba: dijous 9-14 h i dissabte 7-14 h
Cirera Molins: dissabte 7-14 h
L'Escorxador: dissabte 7-14 h
Cerdanyola: dissabte 7-14 h

Tour virtual pel Mercat de la Plaça de Cuba