Partidaris

Concert

Diumenge 26 de desembre / 20 h

Preu:  10 €

Aquest concert que ja és un clàssic de Nadal a la ciutat, aquest any no deixa de ser-hi!


El grup maresmenc ens proposa una vetllada de cançó d’autor, de compromís i llibertat. Partidaris reivindiquen més que mai la cultura, necessària en qualsevol moment, però actualment imprescindible. La cultura com a eina de transformació, de coneixement, per compartir reflexions i despertar emocions.

Repassaran alguns dels temes que els han acompanyat aquests vint anys als escenaris, posant èmfasi al seu últim disc Cançons per l’esperança. Les cançons són coherents amb el moment social que estem vivint, i interpretades de forma personal i sensible.

Amb un directe sòlid, que veu de l’essència de la música d’autor i la visió contemporània dels seus músics. Partidaris interpreta versions d’autors tan coneguts com Lluís Llach, Raimon, Ovidi Montllor, Ismael Serrano o Paco Ibáñez; cançons de sempre transportades de manera valenta i sense nostàlgia als nostres dies.

Formació: Ramon Puigvert (veu), Xavier Dangla (guitarres), Oriol Albet (acordió i teclats), Xavier Patau (baix elèctric), Meritxell Soler (percussió) i Miquel Martínez (bateria)

Organitza: Casa de la Música de Mataró


També et pot interessar…

Espectacle +
Espectacle
Els Pastorets de Mataró
Dissabte 22 de gener / 19 h
Sala Cabanyes
Concert vermut +
Concert vermut
Vermut musical | Alquimistas
Diumenge 23 de gener / 12 h
Parc de Cerdanyola
Espectacle +
Espectacle
Els Pastorets de Mataró
Diumenge 23 de gener / 18 h
Sala Cabanyes
Espectacle +
Espectacle
Els Pastorets de Mataró
Diumenge 30 de gener / 18 h
Sala Cabanyes