Comerç

Tot el que necessites, a prop teu

Més de 1.600 establiments per triar i remenar: roba, calçat, complements... Una oferta comercial moderna i de qualitat, en què podràs trobar tot el que necessitis.

Viu una experiència única mentre passeges pel nucli antic de la ciutat, un centre comercial a l’aire lliure que combina restaurants per satisfer tot tipus de paladars, els tradicionals mercats i un entorn atractiu i agradable amb importants mostres de patrimoni modernista, barroc i romà.

Durant tot l'any, les diferents entitats comercials de la ciutat (Unió de Botiguers de Mataró, Associació Comerciants Casc Antic Mataró i Bulevards de Mataró i el Maresme) organitzen tota mena d'activitats de dinamització per millorar i complementar l'experiència de les compres.

I a Mataró Parc hi trobaràs un centre comercial de 70.000 m2 amb més de 80 establiments de moda, complements, llar, decoració, esports, informàtica i botigues especialitzades, a més d’un hipermercat, un complex de cinema amb 12 sales i una vintena de locals d’oci i restauració.

Festius d'obertura comercial del 2019: 13 de gener, 30 de juny, 7 de juliol, 12 d'octubre, 1, 6, 8, 15, 22 i 29 de desembre.