Setmana de la Natura

Del 22 de maig al 6 de juny se celebrarà la 4a Setmana de la Natura. Aquesta edició, coordinada per la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró i amb la participació d’altres serveis del consistori, entitats i associacions comercials de la ciutat, oferirà més d’una trentena d’activitats.

La crisi sanitària, social i econòmica posa de rellevància la relació directa de la salut de les persones amb el seu entorn. Per això organitzem la Setmana de la Natura a Mataró de manera transversal i col·laborativa, amb visions des de diferents àmbits (mediambientals, urbanístics, de promoció de ciutat, culturals, educatius ...) per fer visible la importància del Medi natural i amb l’objectiu que la ciutadania, les entitats, l’administració s’impliquin al màxim. 

Un dels actes més destacats del programa és el concurs Mataró Floreix organitzat per l’Associació Sempervirens. Del 29 de maig al 6 de juny els mataronins i els visitants podran fer un recorregut per diferents espais públics engalenats pels participants al concurs.

Organitza la teva Setmana de la Natura!