Platja de Sant Simó

Un ambient menys urbà i més tranquil

servies de platja

Si el que vols és descansar en un ambient menys urbà i més tranquil, la platja de Sant Simó és la millor opció. Amb un quilòmetre d’extensió -una part, de caràcter naturista-, és la platja que està més allunyada de la ciutat. Com la resta, durant la temporada de bany compta amb els serveis de socorrisme, dutxa, bars i pàrquing de bicicletes.

Mesures extraordinàries estiu 2020

L'aforament calculat per a la platja de Sant Simó és de 1.004 persones. Si en algun moment se supera, l’accés a aquesta platja quedarà tancat i es recomanarà als banyistes que es dirigeixin a aquelles que tinguin espai disponible. Els informadors aniran controlant el nombre de persones que entren a les platges i passaran aquestes dades mitjançant telèfons mòbils a una aplicació informàtica que permetrà fer el seguiment de l’aforament (Dissabte i diumenge, de 9 a 14 h).

 

La neteja de la sorra es fa a diari; les papereres estan instal·lades; els lavabos públics estan oberts des de dilluns 8 (de 9 a 21 h) amb un reforç de la neteja, i les dutxes quedaran totes instal·lades un cop s'hagi suavitzat prèviament el desnivell de la sorra. També s’ha contractat un servei de neteja i desinfecció tres cops al dia de dilluns a diumenge per a les dutxes.

Per tal de garantir la seguretat, l'Ajuntament demana responsabilitat a la població perquè faci un ús correcte de les platges. En aquest sentit cal tenir present que:

- La distància social a les platges entre persones que no convisquin ha de ser mínim de 4 metres a la sorra. A l'aigua cal mantenir una distància mínima entre persones que no convisquin de 2 metres. Es recomana deixar lliures els primers 6 metres de la vora del mar per facilitar l'entrada i sortida a l'aigua; així com no passejar, aturar-se ni jugar a la vora del mar.

- Cal estar atents als avisos que s'emetin per megafonia.

- Cal respectar les indicacions de les autoritats, els socorristes i el personal que realitzi les tasques informatives i de control.

- Eviteu la formació de cues, utilitzeu els serveis amb seny i mesura (lavabos, dutxes, renta-peus).

- Eviteu compartir menjar, estris de bany o qualsevol altre objecte. Si és necessari, cal fer-ne prèviament la desinfecció. 

Altres platges