Mahagonny

Tallers de l'Aula de Teatre

Dimarts 11 de juny / 20 h

Preu:  Gratuït amb invitació

Taller de final de curs de l'Aula de Teatre a càrrec del grup d'Interpretació avançada


Versió lliure de Mahagonny de Bertolt Brecht i Kurt Weill, així com d'altres fragments brechtians.

En algun indret remot i desèrtic, entre Oklahoma i Alabama, s’erigeix la ciutat imaginària de Mahagonny, pels volts del crac de 1929 als Estats Units. Tres fugitius de la justícia decideixen fundar “La City”, paradís dels sentits pels buscadors d’or i d’oportunitats vinguts d’arreu d’Amèrica, on primer hi ha calma, prohibició i harmonia, i després amb la crisi i el clima general d’insatisfacció, hi regna corrupció, desordre i transgressió.
Un huracà ho canviarà tot. En aquesta societat consumista, frívola, perversa i amnèsica, “ningú pot fer res per ningú” i “tot està permès menys no tenir diners”.
El judici final de la peça s’esdevé com la metàfora necessària per posar davant el mirall virtuts i defectes cronificats en el temps de la nostra condició humana.

Direcció i adaptació: Ferran Farré Aguilà.
Intèrprets: Agustí Galán, Albert Martí, Ana Martínez, Blanca Martí, Dani Martín, Elisabet Gómez, Hèctor López, Irene Marcelo, Lídia Gonzalo, Asún Barba, Elisabet Sánchez, Marta Congost, Mercè Broncano, Núria Ibran, Núria Ylla-Català, Ruth Gironès i Iolanda Salvador.
Col·laboracions: Toni Arteaga -treball de màscara-, Nil Bofill -treball de cant- i Natàlia Sellarès -treball de veu-.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró