Casa Coll i Regàs. Turisme de negocis

La casa Coll i Regàs és l’edifici més emblemàtic del Modernisme mataroní, obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, que el va dissenyar i construir per encàrrec de l’empresari tèxtil Joaquim Coll i Regàs per a la seva nova residència al carrer d'Argentona de Mataró. Actualment és propietat de la Fundació Iluro.

Puig i Cadafalch va projectar la unió de dues cases de cos. L’edifici, de 1898, consta d’un soterrani per als serveis domèstics, una planta baixa senyorial, un primer pis per als dormitoris, unes golfes i una torreta. Les habitacions es distribueixen al voltant d’un atri amb una claraboia que permet il·luminar la part central de l’immoble. Puig i Cadafalch va dissenyar una decoració i un programa iconogràfic amb la voluntat de lloar el seu client, destacat membre de la burgesia local mataronina, pertanyent a la nissaga dels Regàs, filadors i fabricants de gènere de punt


Serveis 

 - Projector, pantalla i portàtil
-  Connexió a internet / wifi    -   L' accés a l´equipament en planta baixa està adaptat a persones amb mobilitat reduïda-   No disposa de bar- restaurant, però es pot contractar un servei de càtering.

La casa disposa de dues sales, una de de 60 m2 i l’altra de 110 m2.


 Aforament

-   L' aforament per als actes amb públic assegut com conferències: 50 -70 persones
-   L' aforament per a actes a peu dret: 50 - 70 personesContacte

Adreça: c. d’Argentona, 55 08302 Mataró
Tel. 682 156 765
Correu electrònic: visites@casacolliregas.cat
Web: www.casacolliregas.cat