Mercats

El millor producte de proximitat

Si t'agrada passejar i comprar als mercats tradicionals, no et perdis el Mercat de la Plaça de Cuba i el Mercat de la Plaça Gran (el rengle), un espai molt singular ubicat en un edifici modernista de petites dimensions, de l'arquitecte Puig i Cadafalch, amb parades que donen directament a la plaça. Tots dos són al centre de la ciutat i obren de dimarts a dissabte.

A Mataró, el dissabte és el dia de mercat per excel·lència, amb sis mercats setmanals en diferents punts de la ciutat.  A més dels de la plaça de Cuba i la plaça Gran, hi ha el de Pla d'en Boet, el de l'Escorxador, el de Cirera Molins i el de Cerdanyola. I el dijous, a la plaça de Cuba, també hi ha un mercat de roba, complements i equipament de la llar.

Horaris dels mercats fixos:

Plaça de Cuba: dimarts, dimecres i dijous 8 a 14 h i 17 a 20 h / Divendres 8 a 20.30 h / Dissabte 7 a 14.30 h
Plaça Gran: dimarts a divendres 8 a 13.30 h i 17.30 a 20 h / Dissabte 8 a 13.30 h

Horaris dels mercats setmanals

Pla d'en Boet: dissabte 9 a 14 h / Plaça de Cuba: dijous 9 a 14 h i dissabte 7 a 14 h / Cirera Molins, L'Escorxador i Cerdanyola: dissabte 7 a14 h


Collits a casa, productes km 0

En tots aquests mercats hi podràs trobar els productes Collits a Casa, una marca que identifica els productes que venen els pagesos de la comarca del Maresme als mercats de Mataró. Actualment són uns 36 productors.
 
Amb aquesta marca es vol donar a conèixer els productes de proximitat del Maresme i, sobretot, promocionar els mercats de Mataró com a referents comarcals en qualitat i producte fresc de proximitat.
 
I per descobrir de primera mà com creixen aquests productes Collits a casa, participa en les visites guiades a pagès i demostracions de cuina en què els restauradors preparen una recepta en directe.

Properes activitats