Oficina de Turisme


La Riera, 123
08302 Mataró

Contacte:
Tel. 93 758 26 98
turisme@ajmataro.cat

Horari:

De Novembre a Setmana Santa
De dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19
Diumenges de 10 a 14 h

De Setmana Santa a juny i setembre i octubre
De dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19 h
Diumenges i festius de 10 a 14 h

Juliol i agost
De dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19 h
Diumenge i festius de 10 a 14 h


La nova Oficina de Turisme combina l’atenció presencial amb l’atenció tecnològica interactiva, amb la incorporació de pantalles multimèdia per descobrir els atractius turístics de Mataró. Amb aquest nou concepte d’oficina accessible, el visitant pot informar-se de forma autònoma de l’oferta turística de la ciutat. 

Pot obtenir informació útil per a la seva visita, imatges i vídeos i fer-se una proposta d’itinerari o ruta personalitzada, que es pot descarregar mitjançant un codi QR. L’oficina també compta amb un assistent virtual que oferirà informació turística en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.Botiga Mataró

Busques un obsequi que recordi Mataró? O un regal diferent? O simplement un detall original per a tu? A la Botiga Mataró de l'Oficina de Turisme hi trobaràs un munt de productes amb un toc singular.


Certificació Biosphere

L’Oficina de Turisme de Mataró, des del març del 2018, compta amb la certificació Biosphere. Es tracta d’una certificació de turisme sostenible que atorga l’Instituto de Turismo Responsable que poden obtenir empreses i destinacions turístiques. Biosphere té reconeixement internacional i promou la gestió sostenible, la conservació mediambiental, la protecció cultural, el desenvolupament socioeconòmic i la satisfacció del client, entre molts altres aspectes.