Nadal de vidre i llum

Activitat familiar

Diumenge 4 de desembre / 12 h

Et proposem iniciar un recorregut per la història del vidre a la nostra ciutat i resseguir els usos d’aquest material únic, resistent, translúcid i, sobretot, reciclable, per acabar decorant un recipient amb motius nadalencs on podràs posar-hi una espelma


Segur que, alguna vegada, passejant per la platja has trobat una pedreta de color verd, blau, vermell o blanc. Saps què? Aquesta pedreta és un trosset de vidre! Un vidre que, segurament, té milers d’anys i centenars d’històries amagades al darrere.

De segur que aquesta pedreta ha passat per les mans de fenicis, romans, i s’ha convertit en una ampolla per transportar vi, en un porró, un càntir o en una bombeta! 

Farem un recorregut per la història del vidre a Mataró i resseguirem els usos d’aquest material únic, resistent, translúcid i, sobretot, reciclable. 

I, al final de la visita, acabarem decorant el nostre propi recipient de vidre amb motius nadalencs! Saps com es pinta el vidre? I quines decoracions hi posaràs? Amb una espelma dins tindràs un Nadal de vidre i llum!

Activitat gratuïta

Places limitades

Més informació a: 93 741 29 30 / educacultura@ajmataro.cat

Organitza: Museu de Mataró - Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró