Pruna

Espectacle

Divendres 24 de maig / 20 h

Preu:  17 euros platea / 14 euros amfiteatre

La Pruna és una nena violada. L’acompanyarem en dos moments vitals importants: de petita i de gran. És una obra que produirà a l’espectador sensacions i reflexions, crues i clares, a l’entorn dels abusos infantils.

Un cop acabada la funció hi haurà un col·loqui amb la participació de Vicki Bernadet, Queralt Riera, i les actrius Laura Calvet i Annabel Castanl'actriu. Serà al vestíbul del teatre i estarà moderat per Queralt Riera.Una nena que es diu Pruna, i que també és una dona que es diu Pruna, té una vida normal, un entorn normal i un secret que fa mal i destrossa per dintre. Aquesta obra és un conte barrejat de testimonis reals, que ens mostra la realitat dels abusos infantils. I també ens mostra una vida de tantes. I ens fa riure, ens emociona i, en algun moment, ens encongeix el cor. Amb poesia, amor i tendresa. Amb música, objectes i llums. 

El muntatge, va obtenir el premi Adrià Gual, amb el qual l’Institut del Teatre impulsa projectes d’escenificació que combinin qualitat, professionalitat i creativitat, es desenvolupa entre el món real i un univers poètic, i toca el tema de la violència contra els infants d’una manera nova. Sense realisme, però amb una veracitat transparent.

Durada: 1 hora


Direcció i dramatúrgia: Queralt Riera
Interpretació: Laura Calvet i Annabel Castan
Construcció i manipulació del titella: Carlos Gallardo i Joan Llobera
Escenografia: Jose Menchero
Concepció sonora: Joan Alavedra
Disseny de llums: Conchita Pons
Vestuari: Teté Company
Ajudant de direcció: Jordi Font
Fotos i vídeo: Joan Gastó
Assessorament: Vicki Bernadet
Producció: Col·lectiu NINS
Producció executiva: Raül Perales
Distribució: Magrana Escena

Una creació escènica impulsada pel Col·lectiu NINS, a partir d’una idea original de la Laura Calvet. Coproducció amb el Grec | Festival de Barcelona.

 

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró