Un amor

Cinema. Cicle Gaudí

Dijous 23 de maig / 20.15 h

Preu:  4,5 euros | Socis del Foment, Ateneus i Carnet Jove: 3 euros | Club Vanguardia: 2×1


Després de fugir de la seva estressant vida a la ciutat, Nat, de 30 anys, es refugia al petit poble de l'Escapa, a l'Espanya rural més profunda. En una masia desgavellada, amb un gos de carrer, la noia intentarà reconduir la seva vida. Després de bregar amb l'hostilitat del propietari que li lloga la casa i la desconfiança dels habitants del poble, Nat es veu obligada a acceptar una inquietant proposició sexual que li fa el veí Andreas. Aquesta estranya i confosa trobada donarà lloc a una passió obsessiva i desbordant que envoltarà completament Nat i la durà a qüestionar-se el tipus de dona que creu ser.


Espanya, 2023.
128 minuts.

No recomanada per a menors de 16 anys.

Aquesta pel·lícula forma part del Cicle Gaudí, un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. 

El Cicle porta 10 pel·lícules catalanes a una xarxa estable de sales de cinema d'un centenar de poblacions catalanes on la ciutadania no té un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran.

Venda d'entrades 30 minuts abans de cada sessió. 

Es recomana l'ús de la mascareta a l'interior si hi ha aglomeracions i a persones d'alt risc.

Organitza: Foment Mataroní