Vine a conèixer els ocells de la riera d’Argentona

Ruta guiada

Sortida guiada per Raül Calderón i Pol Romano (Associació Triops Divulgació) per conèixer els ocells que habiten la riera d’Argentona.


L'objectiu de la sortida és conèixer els ocells que habiten a la riera d'Argentona, un entorn natural que ofereix refugi per a moltes espècies residents i que funciona com un connector ecològic per a espècies en pas.

Sortida a peu a la riera d'Argentona, amb inici a Can Boet. Els dissabtes hi ha mercat, pel que si veniu en cotxe, l'accés a la zona d'aparcament al davant de l'equipament només es pot fer passant pel carrer Bosch i Gimpera.

Activitat que celebra el Dia Europeu dels Parcs (24 de maig) i la Setmana de la Natura (del 22 de maig al 5 de juny).

Durant la sortida registrarem la fauna que observem o identifiquem a través de l'aplicació Minka per tal de contribuir en la recollida de dades de biodiversitat en el marc del projecte Re-Natura Mataró que té com un dels punts centrals la recuperació socioambiental de la riera d'Argentona.

Gratuït, amb inscripció prèvia al 93 741 29 30 (Horari de dl a dv de 9 a 14 h) o a l’adreça educacultura@ajmataro.cat 

Aforament limitat a 20 persones. Adreçat a adults. Podran assistir nens de més de 10 anys, sempre que estiguin acompanyats de com a mínim un adult per nen.

Es recomana portar prismàtics i mòbil que disposi de càmera i dades GPS. No oblideu aigua, esmorzar i roba adient per passejar segons la meteorologia.

Més informació de l'Associació Triops Divulgació aquí.

Organitzen: Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor a Mataró (Can Boet - Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural) i Diputació de Barcelona