Platja del Varador

Molt atractiva per als més esportistes

serveis de platja

Es tracta d’una de les platges més emblemàtiques de Mataró per la seva proximitat al nucli urbà. És un espai especialment agradable per a les famílies, que disposen de zones d’esbarjo per als més petits, però també molt atractiu per als més esportistes amb instal·lacions per practicar voleibol, bàsquet i futbol. 

Amb més de 750 metres d’extensió, la platja del Varador té una zona de bany adaptada per a les persones amb mobilitat reduïda i disposa dels millors serveis, certificats per la Q de Qualitat Turística, que atorga l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE).

 

Certificació Q de Qualitat Turística

La marca “Q” de Qualitat turística —norma UNE-ISO 13009:2016.— és un certificat atorgat per l’ICTE (Instituto para la Calidad Turística Española) a aquelles platges que compleixen uns nivells de qualitat en els serveis que presten als seus usuaris, mesures de seguretat i higiene, entre d'altres. És una marca de garantia que permet assegurar la seva conservació i oferir als usuaris la màxima satisfacció en l’ús i gaudi de les platges. Aquesta marca compleix amb una sèrie de característiques que aporten prestigi, diferenciació, fiabilitat i rigor als establiments turístics certificats.Més platges