Quatre recorreguts per Mataró

I si vols anar al teu aire...

ruta comercialSi prefereixes descobrir Mataró al teu aire, a l’Oficina de Turisme hi trobaràs un fullet amb tota les explicacions i les indicacions per fer quatre rutes temàtiques pel teu compte. Es poden fer quatre recorreguts: el Barroc, el Neoclàssic, el Modernisme i el segle XVI. 

Al segle XVI, Mataró era una vila medieval, edificada a l’entorn de l’església de Santa Maria i de la plaça Gran. Aquest recorregut et portarà a visitar, entre d’altres indrets, diverses cases i masies, com les cases Milà, Escolà, Vila Picó o la casa Serra Arnau, actual seu del Museu de Mataró.

El recorregut centrat en l’època del barroc passa per la basílica de Santa Maria, les places i les típiques cases de cos mataronines. Amb la ruta modernista descobriràs l’important llegat dels arquitectes Josep Puig i Cadafalch i Antoni Gaudí. I amb el recorregut neoclàssic, coneixeràs edificis i conjunts força interessants que es conserven a Mataró de l’època neoclàssica, obra d’un dels millors arquitectes catalans del moment: Miquel Garriga i Roca. 

Disponible en: català, castellà, anglès i francès

Preu: servei gratuït

Punt de lliurament:Oficina de Turisme de Mataró