El Nadal a Mataró

Del 24 de novembre de 2023 al 8 de gener de 2024


cagatio

M'agrada el Nadal a Mataró

A Mataró pots viure el Nadal des de tots els vessants: pots gaudir d’activitats culturals de tota mena i per a tota la família,  pots descobrir-hi les millors botigues per a fer els regals tan desitjats i comprar els ingredients pels àpats nadalencs així com assaborir dels més de 200 restaurants on compartir taula.

Des de l’últim cap de setmana de novembre fins el 23 de desembre pots visitar la Fira de Nadal on hi trobaràs tota la decoració per omplir la casa de sabors i de tradició.

Als 9 mercats de la ciutat hi trobaràs els millors productes. Als mercats també podràs celebrar el Nadal amb activitats per a tota la família com la gran escudella a la plaça Gran o la Cagada del tió al Mercat de la plaça de Cuba. 

El Nadal a Mataró ofereix moltes i variades activitats nadalenques. Milers de persones reben cada any a Ses Majestats els Reis d’Orient que arriben disposats a omplir-nos d’il·lusió per tot l’any. Però també pots gaudir de concerts i d'espectacles com Els Pastorets de Mataró, un dels més destacats de Catalunya.